Интернет-магазин «Сучасний дім»

Сучасні матеріали для будівництва та ремонту

Акрилові фарби для стін

«Чорна смуга», «біла смуга», «барвисте життя», «яскрава особистість»... Починаєш думати, що наше життя вимірюється фарбами. Неначе хтось зверху робить маленький рух пензлем, а потім з цікавістю спостерігає, як змінюється все навколо нас.

Сіра похмура погода стає сонячною, похмуре обличчя подорожнього наливається рум'янцем та радістю, а очі малюка починають виблискувати щастям. Фарби є певним індикатором нашого настрою, почуттів, світосприйняття. Тому не дивно, що ми намагаємось створити навколо себе атмосферу затишку і гармонії за допомогою улюблених кольорів.  

акрилові фасадні фарби

Ми фарбуємо стіни в зелений колір, тому що він найбільш нейтральний, використовуємо блакитний як символ щирості, а рожевий на знак дружності та гостинності. Декорування будинку і всередині, і ззовні, поєднання кольорів, підбір потрібних матеріалів надзвичайно важливі для створення затишку у вашому домі.  

Сьогодні на ринку існує доволі широкий асортимент декоративних фарб. З їх допомогою можна створити найбільш неочікувані фони: природного каменю, старого затертого аркуша паперу або хмар. Декоративні фарби підходять для використання як ззовні, так і всередині будівель. За допомогою такого малярного покриття ваші фасади та інтер'єри приміщень набудуть чітких архітектурних форм, виразності та стильності. Декоративні фарби не мають запаху, не вигоряють та легко миються.  

Цей варіант декорування може замінити наклеювання шпалер. Для декорування будівель ззовні ідеально підійдуть фасадні фарби. Вони забезпечать високоякісне шовковисто-матове покриття, а екстер'єр вашого дому стане більш стильним. Не менш важливим є і те, що фасадним фарбам характерні наступні властивості:  

  • захист будинку від атмосферних впливів;
  • стійкість до забруднення;
  • довговічність;
  • можливість ремонту;
  • доступна ціна.

Якщо ви хочете пофарбувати металеві поверхні, то найкраще для цього використовувати акрилові фасадні фарби. Вони стійкі до стирання та екологічно чисті. Також їм властиві чудова адгезія до всіх основ, насиченість кольору та високі показники покриваності.

Зробіть своє життя більш барвистим та яскравим — і тоді кожен ваш день буде неначе ідеальна кольорова гама!