Интернет-магазин «Сучасний дім»

Сучасні матеріали для будівництва та ремонту



Ремонт

Як виконувати штукатурку відкосів — від старту до фінішу

02-01-2019

Штукатурка відкосів — це одна з найпростіших і найлегших робіт, а при наявності потрібного підручного інструменту й будматеріалів цей процес доступний і любителю-початківцю. Але завжди і скрізь існують базові речі.

Штукатурка ізогіпс: універсальність гіпсових шпаклівок

02-01-2019

Штукатурка на гіпсовій основі — це ретельно підібрана у відсотковому співвідношенні суміш із мінеральних наповнювачів, гіпсу та комплексу полімерів, щоб готовий розчин був клейким, еластичним і добре зчіплювався з основою.

Декоративна штукатурка короїд — новинка сучасних технологій

29-12-2018

Застосування штукатурки короїд має багато переваг. Зернистість малюнка допоможе приховати незначні дефекти й нерівності базової поверхні, якщо вони є. Технологія підготовки та роботи проста й не вимагає спеціальних навичок.

Яку теплу підлогу вибрати?

26-12-2018

Системи опалення, які будуються навколо батарей і радіаторів - недосконалі. Тепло поширюється з однієї частини кімнати, і не завжди рівномірно. Тут на допомогу приходить тепла підлога.

Технологія укладання керамічної плитки своїми руками

06-12-2018

Ремонт санвузла та ванної кімнати в основному робиться один раз на багато років, так як це процес зовсім непростий і досить дорогий. Ціна за роботу майстра по укладанню може досягати вартості самої плитки.

Суміші для вирівнювання стін: алгоритм вибору

05-11-2018

Вирівнювання стін починається з оцінки їхнього зовнішнього стану — наявності дефектів, раковин, вибоїн. Іноді при купівлі вторинного житла і в процесі капітального ремонту виявляється просто неймовірний перекіс, і простіше виконати вирівнювання стін.

Будівельні ґрунтовки — підготовка голих стін і не тільки

02-11-2018

Правильний вибір ґрунтовки і дотримання правил застосування відображається на якості зовнішнього результату — фінішне облицювання (шпалери, фарба або покриття дерева лаком) радує око яскравим глянцем, лиском і зберігає початковий вигляд.

Ремонт у ванній — якісна реконструкція

06-02-2018

Гідроізоляція підлоги у ванній може виконуватися в двох варіантах: по всьому периметру, що перетворює підлогу й бічні стіни в єдиний моноліт, або по розташуванню безпосередньо ванної або душової кабіни.

Універсальна штукатурка — цементний склад з якісними властивостями

11-01-2017

Цементно-вапняна штукатурка — універсальний матеріал, це тандем надійності та міцності цементу плюс паропроникність вапна, його стійкість до згубного впливу грибків та плісняви.

Наливна підлога — найкраща основа для підлогового покриття

02-09-2016

Коли мова йде про дороге фінішне покриття, ліпше не економити на сумішах для вирівнювання підлоги й виконувати всю роботу, чітко дотримуючись технологічного циклу.