Интернет-магазин «Сучасний дім»

Сучасні матеріали для будівництва та ремонту



Новини

Компанія «Мегабуд» отримала сертифікат на систему управління якістю

11-10-2016

ТОВ «Мегабуд» існує з 2000 року, і за цей час компанія стала одним із найбільших виробників сухих будівельних сумішей, які випускаються під ТМ «Мастер» та «Kirchland».

Масштабність виробництва «Мегабуду» засвідчує розробка системи управління якістю продукції. Це — гарант стабільності виробництва та випуску конкурентноспроможних товарів.

Від 22 вересня 2016 року компанія отримала сертифікат, що підтверджує відповідність упровадженої системи управління якістю продукції вимогам ДСТУ ISO 9001:2009 (або міжнародного стандарту ISO 9001:2008). В ЄС такі підприємства з сертифікатом ISO 9001 отримали статус «абсолютно надійні».

Наявність сертифіката сприяє постійному вдосконаленню не лише процесу виробництва, а й самих будівельних матеріалів, що випускає компанія «Мегабуд».

У продаж надійшла клейова суміш Мастер «Термо Арм»

13-10-2015

У продаж надійшла клейова суміш Мастер «Термо Арм» для армування і кріплення теплоізоляційних матеріалів.

Клейову суміш Мастер «Термо Арм» застосовують для створення гідрозахисного армуючого шару по плитах утеплювача, а також для приклеювання плит утеплювача при влаштуванні зовнішньої теплової ізоляції будівель і споруд.

Заощаджуйте разом із ТМ «Мастер»: кредитна програма «Ощадбанку»

24-06-2015

Придбайте матеріали ТМ «Мастер» для утеплення фасадів будівель за кредитною програмою «Ощадбанку».

Заощаджуйте тепло та кошти.

Детальніше на сайті «Ощадбанку».

Суміші для утеплення фасадів від ТМ «Мастер»

19-06-2015

У зв'язку зі значним подорожчанням енергоносіїв питання економії на опаленні помешкань стає актуальним як ніколи. Простий та ефективний спосіб заощадити — це утеплення фасаду будинку. Компанія «Мегабуд» пропонує вашій увазі комплект сумішей, які допоможуть якісно та вигідно утеплити помешкання. Продукція виготовлена в Україні та реалізується за доступними цінами.

Смеси для утепления фасадов от ТМ «Мастер»

​Новинки від ТМ «Мастер»

27-03-2015

Мастер «Клінкер Колор» і Мастер «Керамік Грес»

Очікуйте у продажу два нові товари: Мастер «Клінкер Колор» і Мастер «Керамік Грес».

Розчинна суміш Мастер «Клінкер Колор» призначена для мурування внутрішніх і зовнішніх стін клінкерною, лицювальною, керамічною цеглою і каменем. Економна й екологічна суміш рекомендована для кладки стін, колон, цоколів, фундаментів, арок і декоративних конструкцій із каменю.

Клеюча суміш Мастер «Керамік Грес» застосовується для облицювання бетонних і цементно-піщаних поверхонь плиткою зі штучного каменю (в тому числі керамограніту), а також керамічною плиткою. Суміш призначена як для горизонтальних, так і для вертикальних поверхонь всередині та зовні будівель.

Технологічна карта на утеплення

02-12-2014

На сайті з'явилася технологічна карта на утеплення зовнішніх стін матеріалами ТМ «Мастер». З неї ви дізнаєтеся:

  • які матеріали використовують для влаштування фасадних теплоізоляційних систем;
  • яка технологія улаштування системи теплоізоляції;
  • які конструктивні рішення застосовують для основних вузлів фасадної теплоізоляції;
  • яким чином та з якими матеріально-технічними ресурсами організувати виконання робіт, яким має бути їхній графік, як обрахувати трудові витрати;
  • якими є вимоги до якості робіт та охорони праці.

Мастер «Монтаж цемент»

14-07-2014

У продажу очікується новинка.

«Монтаж цемент» - новий матеріал для монтажу Мастер, стійкий до утворення тріщин, морозостійкий і водостійкий, швидко твердне.

Мастер «Монтаж цемент»

Відмінно підходить для кріплення різних будівельних елементів у бетоні і кам'яній кладці. Завдяки своїм водостійким властивостям незамінний під час монтажу сантехніки.

Мастер «Штукатурка “тепла” для блоків»

14-07-2014

У продажу очікується новинка.

Серія штукатурок Мастер поповнилася новим екземпляром — особливою штукатуркою з теплоізоляційними властивостями «Штукатурка “тепла” для блоків».

«Штукатурка “теплая” для блоков»

Штукатурка призначена для пористих бетонних блоків і може використовуватися як зовні, так і всередині будівлі. Морозостійка. Наноситься шаром від 3 до 30 мм, відмінно підходить для закладання великих тріщин і виїмок. Утеплює стіни.

Нові добавки від ТМ «Мастер»

04-02-2014

Представляємо вашій увазі пластифікатор для бетону - «Тепла підлога» і пластифікуючу суміш для кладочних та штукатурних розчинів - «Замінник вапна».

Пластифікатор " Тепла підлога" надасть бетону найкращі властивості, що у майбутньому зробить ваші конструкції більш надійними, довговічними та стійкими до різних кліматичних та фізичних впливів!

А використовуючи наш новий " Замінник вапна", ви забудете про проблеми під час проведення штукатурних робіт, адже наявність речовини в розчині запобігає появі висолів на поверхні штукатурки, зберігає паропроникність.

ТМ «Мастер» розширює кордони!

10-12-2013

Зараз відбувається будівництво житлових комплексів у західній Африці в країні Буркіна-Фасо матеріалами ТМ «Мастер». У будівництві використовують такі матеріали як: Мастер «Керамік універсальний», Мастер «Мармур "WHITE"», краска Мастер «Фасад», Мастер «Люкс»,Грунтовка Мастер «Грунт».

буркина фасо