Интернет-магазин «Сучасний дім»

Сучасні матеріали для будівництва та ремонту

Статті та корисні матеріали

Євровагонка. Основні види, критерії вибору

21-05-2015

Тонкі обшивальні дошки називають євровагонкою. Цей популярний оздоблювальний матеріал - продукт переробки деревини. Такий сучасний матеріал використовують для внутрішнього та зовнішнього оздоблення, для обшивки стін та стелі.

Шпаклювання стін — правильний вибір інструментів

18-05-2015

Технології будівельно-оздоблювальних робіт - простота та легкість вирівнювання стінових поверхонь. Під фарбування або під шпалери?

Укладка плитки в басейн — алгоритми та етапи виконання робіт

18-05-2015

Басейни в будівельному переліку по праву вважаються об'єктами високої складності, до будівництва та оздоблення яких висуваються жорсткі вимоги. Розрізняють два види гідроізоляції басейнів.

Як зміцнити фундамент будинку, гідроізоляція фундаменту

08-05-2015

Чому при будівництві будинку багато уваги приділяють фундаменту? Все дуже просто. Як відомо, надійний фундамент — запорука довгих років існування будинку. Та на жаль, ця частина будівлі часто руйнується швидше, ніж сама будівля.

Як доглядати за дерев'яними сходами - компанія Амайстер

16-09-2014

Сходи - не лише конструкція будинку, але й елемент його інтер'єру, який потребує постійного догляду. Компанія Амайстер розповість Вам як зберегти привабливий вигляд деревяних сходів.

Ціни на проектування та будівництво будинків у Харкові

11-09-2014

Будівництво котеджів зараз знаходиться на піку популярності. Практично кожна людина, що має грошові кошти, прагне стати власником власного окремого житла.

Стиль прованс — французький шарм вашого будинку

09-07-2014

​Первозданний прованський стиль — це неймовірно красивий інтер'єр сільських будинків регіону Прованс у Франції, наповнений теплом, світлом і затишком.

Облицювання цоколя — окраса вашого фасаду

30-04-2014

Цоколь є нижньою частиною фасаду. Його функції полягають у захисті стін від забруднень і механічних пошкоджень.

Сайдинг металевий — прекрасний облицювальний матеріал

02-07-2013

Облицьований сайдингом будинок виглядає так ошатно, що викликає захоплення як звичайних перехожих, так і бувалих майстрів. Крім того, сайдинг захищає стіни будинку від вологості й ультрафіолетового випромінювання.

Яку штукатурку використовувати?

08-06-2013

Який матеріал користується найбільшим попитом в облицюванні будинків? Останнім часом лідерські позиції займає штукатурка, при чому штукатурка фактурна. Саме фактурна фасадна штукатурка дозволить надати інтер'єру неповторний та завершений вигляд.