Интернет-магазин «Сучасний дім»

Сучасні матеріали для будівництва та ремонту



Новини

Перемога в тендері

06-10-2010

Перемога в тендері

Компанія Мегабуд ТМ «Мастер» виграла тендер на право постачання сухих будівельних сумішей для будівництва терміналу «D» аеропорту Бориспіль. Для будівництва терміналу буде використана суміш Мастер «Блок», яка призначена для кладки внутрішніх та зовнішніх стін з піно- та газобетонних блоків.

Сьогодні на будівництво вже доставлено більше 80 тонн сумішей.  

ТМ «Мастер» в Twitter та Facebook

20-09-2010

Twitter та Facebook

Поспішаємо повідомити, що тепер ви можете дізнатись про усі новинки ТМ «Мастер» та Twitter и Facebook, а також підписатись на розсилку новин за допомогою RSS.

Фарби-переможці!

01-07-2010

ТМ «Мастер» представляє: фарби-переможці! «Люкс», «Економ», «Фасад»6 вибирайте будь-яку для необхідних робіт. Перемагайте разом з фарбами ТМ «Мастер»!

Суміш Мастер «Блок» у подарунок!*

05-05-2010

Смесь Мастер «Блок»

Купуючи газобетонні блоки «UDK» в мережі магазинів «Сучасний дім», ви отримаєте у подарунок суху суміш Мастер «Блок», необхідну для кладки у повному об'ємі.

Акція діє до 31 травня 2010 року.

* Під подарунком мається на увазі можливість придбати його за 1 копійку.

Новинки від ТМ «Мастер»

04-05-2010

ТМ «Мастер» представляє нові продукти:  

Жаротривка суміш для кладки Мастер «Піч» використовується для будівництва стін з вогнетривких цегли і блоків під час виготовлення коминів, печей, опалення і т.п. з робочою температурою до 1200 °С.

Мастер «Піч»

Мастер «Ґрунт-Біозахист» - ґрунтівка з антисептичною дією для знищення і попередження виникнення грибків, водоростей, бактерій, вірусів на мінеральних поверхнях всередині та ззовні приміщень. Створює бар'єр проти висолів на цегляних та бетонних поверхнях.  

Мастер «Грунт-Біозахист»

Виставка «Будмаркет» 2010

18-04-2010

Торгова марка ТМ «Мастер» взяла участь у виставці «Будмаркет», яка відбулась 14-17 квітня в торгово-виробничій палаті Вінниці. Спеціалісти компанії окрім самої експозиції зробили майстер-клас з нанесення декоративної штукатурки Мастер «Короїд» і утеплення фасадів будинків за допомогою матеріалів Мастер «Термо».

Акція від ТМ «Мастер» - Краща ціна, як не крути

24-03-2010

Декоративна штукатурка Мастер «Короїд» (25 кг) за спеціальною ціною — 69 грн.!

День захисту прав споживачів

14-03-2010

13 березня на базі відпочинку «Хвиля» (Житомир) відбулось дитяче свято, присвячене Дню захисту прав споживачів. Торгова марка «Мастер» головним офіційним спонсором заходу.

Дітей очікували ведучі свята: казкова бджілка та бобреня Майстер. Для тридцяти маленьких гостей було підготовлено безліч приємних сюрпризів: різноманітні конкурси, ігри, розваги. Взявши участь у конкурсі, кожна дитина отримувала подарунок від ведучої-бджілки. Свято вдалось, як говориться, на славу і на радість дітям та їх батькам.

А на завершення усіх гостей очікували смачні гостинці.