Интернет-магазин «Сучасний дім»

Сучасні матеріали для будівництва та ремонту



Архітектура та дизайн

Дизайн ванної кімнати — безліч ідей

31-01-2019

Розпочавши ремонт у квартирі, незалежно від того, новобудова це або ринок вторинного житла, багато хто розуміє, що ванну кімнату доведеться буквально «піднімати з руїн».

​Сучасні стилі дизайну

24-11-2018

Дизайн — невід’ємна частина архітектури. За допомогою якісно підібраних меблів, вишуканих деталей та елементів декору можна ефектно підкреслити вподобання і спосіб життя господаря, зробити правильне зонування приміщення.

Ідеї облицювання стін на кухні — критерії й правила кухонного дизайну від досвідчених декораторів

01-06-2016

Оздоблення кухонних приміщень вважається одним з найскладніших проектів, оскільки функціональність кухні надзвичайно енергомістка — це і приготування їжі, і часті посиденьки всієї родини за кухонним столом, тобто, це одночасно і робота, і відпочинок.

Гідроізоляція - сухі модифіковані суміші одночасно вирішують кілька завдань

11-08-2015

Вимоги до показників міцності і надійності фундаменту суворо регламентовані СНиП, серед обов'язкових процесів, які виконуються в ході будівництва – обладнання гідроізоляції фундаменту.

Стиль прованс — французький шарм вашого будинку

09-07-2014

​Первозданний прованський стиль — це неймовірно красивий інтер'єр сільських будинків регіону Прованс у Франції, наповнений теплом, світлом і затишком.

Акрилові фарби для стін

06-05-2013

«Чорна смуга», «біла смуга», «барвисте життя», «яскрава особистість»... Починаєш думати, що наше життя вимірюється фарбами. Неначе хтось зверху робить маленький рух пензлем, а потім з цікавістю спостерігає, як змінюється все навколо нас.