Интернет-магазин «Сучасний дім»

Сучасні матеріали для будівництва та ремонту

Статті та корисні матеріали

Дизайн ванної кімнати — безліч ідей

31-01-2019

Розпочавши ремонт у квартирі, незалежно від того, новобудова це або ринок вторинного житла, багато хто розуміє, що ванну кімнату доведеться буквально «піднімати з руїн».

Як встановити водостоки

30-01-2019

Дуже важливо щоб на даху не залишилася волога і вода, так як з часом це може призвести до руйнування його покриття. Щоб цього не сталося складається проект водовідвідної системи. Основна її роль - захист фундаменту від дощу.

Для чого використовують рідке скло

11-01-2019

Сфери застосування рідкого скла практично необмежені, та найчастіше його використовують у будівельній промисловості. І в першу чергу, такий компонент, як рідке скло, незамінний для гідроізоляційних робіт.

Як виконувати штукатурку відкосів — від старту до фінішу

02-01-2019

Штукатурка відкосів — це одна з найпростіших і найлегших робіт, а при наявності потрібного підручного інструменту й будматеріалів цей процес доступний і любителю-початківцю. Але завжди і скрізь існують базові речі.

Штукатурка ізогіпс: універсальність гіпсових шпаклівок

02-01-2019

Штукатурка на гіпсовій основі — це ретельно підібрана у відсотковому співвідношенні суміш із мінеральних наповнювачів, гіпсу та комплексу полімерів, щоб готовий розчин був клейким, еластичним і добре зчіплювався з основою.

Декоративна штукатурка короїд — новинка сучасних технологій

29-12-2018

Застосування штукатурки короїд має багато переваг. Зернистість малюнка допоможе приховати незначні дефекти й нерівності базової поверхні, якщо вони є. Технологія підготовки та роботи проста й не вимагає спеціальних навичок.

Яку теплу підлогу вибрати?

26-12-2018

Системи опалення, які будуються навколо батарей і радіаторів - недосконалі. Тепло поширюється з однієї частини кімнати, і не завжди рівномірно. Тут на допомогу приходить тепла підлога.

Технологія укладання керамічної плитки своїми руками

06-12-2018

Ремонт санвузла та ванної кімнати в основному робиться один раз на багато років, так як це процес зовсім непростий і досить дорогий. Ціна за роботу майстра по укладанню може досягати вартості самої плитки.

Мармурова підлога у ванній кімнаті

26-11-2018

Мати ванну кімнату з мармуровим покриттям підлоги - це розкішно. Але важливо розуміти всі плюси і мінуси мармурової підлоги. Мармур - натуральний камінь, який утворюється, коли вапняк нагрівається і піддається сильному тиску.

​Сучасні стилі дизайну

24-11-2018

Дизайн — невід’ємна частина архітектури. За допомогою якісно підібраних меблів, вишуканих деталей та елементів декору можна ефектно підкреслити вподобання і спосіб життя господаря, зробити правильне зонування приміщення.