Интернет-магазин «Сучасний дім»

Сучасні матеріали для будівництва та ремонту



Будівельні матеріали

Для чого використовують рідке скло

11-01-2019

Сфери застосування рідкого скла практично необмежені, та найчастіше його використовують у будівельній промисловості. І в першу чергу, такий компонент, як рідке скло, незамінний для гідроізоляційних робіт.

Мармурова підлога у ванній кімнаті

26-11-2018

Мати ванну кімнату з мармуровим покриттям підлоги - це розкішно. Але важливо розуміти всі плюси і мінуси мармурової підлоги. Мармур - натуральний камінь, який утворюється, коли вапняк нагрівається і піддається сильному тиску.

Фасадна штукатурка «Баранчик», спосіб нанесення фасадної штукатурки

06-11-2018

У країнах Європи вже давно навчилися дбати про поліпшення екологічного стану, і це спричинило встановлення жорстких норм із теплоізоляції будівель. Фасад — це обличчя будинку, яке постійно піддається впливу сонця, вітру, снігу, дощу, пилу.

​Керамзит — застосування в будівництві та ремонті

27-08-2018

Керамзитом є ніщо інше як матеріал, що зовні нагадує гравій або щебінь, який виробляється шляхом випалення глини або глиняного сланцю при температурі від 1000 до 1300 ° C протягом півгодини. У підсумку виходить дуже легковаге і пористе сировину.

Шпаклівки: як правильно вибирати і працювати

11-09-2017

Саме шпаклівки і відповідають за яскравий блиск, глянець і зовнішній шик зробленого ремонту. А це означає - до якості шпаклівок ставлять високі вимоги, і купувати їх краще в перевірених і відповідальних виконавців.

Декоративні функції захисного облицювання за допомогою затирки для швів

12-01-2017

Від якості шовного заповнювача залежить фінішний результат облицювання. Особливо значна увага вибору затирки приділяється при роботі з кахельною плиткою.

Для чого потрібен керамзит — ідеальний підхід для утеплення дому

12-01-2017

Застосування керамзиту дає бажаний результат — будинок з відмінними показниками збереження тепла, а також зниженням шуму. Якісний, хімічно інертний, морозостійкий, перевірений матеріал.

Суміші для кладки клінкерної цегли — удобне та просте рішення

11-01-2017

Унікальні фізико-механічні властивості клінкерної цегли роблять її схожою за складом з природним каменем. Завдяки низькому водопоглинанню, відмінній стійкості до високих статичних і механічних навантажень клінкер — популярний матеріал.

Термостійкий клей для плитки — властивості та характеристика суміші

02-10-2015

Оздоблення поверхонь, що нагріваються, повинне виконуватися за допомогою тільки призначених для нагрівання/охолодження сумішей, термофізичні властивості сучасних клейових складів дозволяють не хвилюватися за довговічність покриття.

Утеплення багатоповерхових будинків — мистецтво зберігати тепло

05-08-2015

Фахівці знають, що для кожного типу багатоквартирного будинку є своя «доріжка» тепловтрат. Наприклад - у панельних будинках тепло йде через щілини перекриттів, панельні шви ...