Интернет-магазин «Сучасний дім»

Сучасні матеріали для будівництва та ремонту

Яку штукатурку використовувати?

Який матеріал користується найбільшим попитом в облицюванні будинків? Останнім часом лідерські позиції займає штукатурка, при чому штукатурка фактурна. Саме фактурна фасадна штукатурка дозволить надати інтер'єру неповторний та завершений вигляд.

Фактурна штукатурка

В чому ж полягають основні переваги цього матеріалу? Фактурна штукатурка — незамінний матеріал для тих, хто хоче урізноманітнити свій інтер'єр дивовижним за оригінальністю малюнком стін. При чому як всередині будинку, так і ззовні.

Всього лише фактурна фасадна штукатурка — і ви отримуєте чудовий результат у вигляді стін, що за своєю структурою нагадують дерево, мармур чи інші природні матеріали. Тому якщо ви хочете чогось унікального, запасайтеся безмежною фантазією та фактурною фасадною штукатуркою, яка дозволить вам реалізувати усі ваші дизайнерські наміри в життя.

Якщо з матеріалом ви вже визначились, тоді необхідно ретельно вибрати і фірму, штукатурка якої варта ваших стін. Ми пропонуємо фактурну фасадну мінеральну штукатурку Мастер «Короїд». Чим хороша ця фактурна суміш? По-перше, якості цього матеріалу можна сміливо ставити найвищий бал. Вона спеціально створена для зовнішнього облицювання.

Як відомо, зовнішні стіни піддаються різним природним впливам, при цьому часто негативним. Використовуючи штукатурну мінеральну суміш від «Мастер», ваших стін ця проблема не торкнеться, тому бездоганний вигляд їм забезпечено на довгі роки, завдяки особливому складу суміші. По-друге, суміш можливо наносити тонким шаром на будь-яку поверхню — бетон, цеглу, попередньо оштукатурені стіни або гіпсокартон.

Правда, непогано було б перед нанесенням штукатурки на цементно-піщані або цементно-вапнякові поверхні, обробити їх ґрунтівкою. До речі, Мастер «Ґрунт» призначений саме для таких цілей. По-третє, любителі ексклюзива можуть тут розгулятись на повну: адже тут не тільки вибір фактур, а й кольорової гами. Адже після триденного формування фактурної основи, стіни можна пофарбувати у бажаний колір будь-якою фарбою на водяній основі.  

Що ще варто враховувати під час роботи з фактурною фасадною штукатуркою? Звісно, щоб результат був у радість, необхідно брати до уваги і слідкувати за рекомендаціями, що вказані на упаковці суміші.  

Докладніше про продукцію ТМ «Мастер»

Мастер «Короїд»

Мастер «Декор»