Интернет-магазин «Сучасний дім»

Сучасні матеріали для будівництва та ремонту



Будівництво

Суміші для термоізоляції - говоримо про якість, маємо на увазі Мегабуд

04-09-2015

Якісні суміші для термоізоляції крім адгезійних якостей (зчеплення з базовим шаром і наносимой обробкою) за рахунок армування мікроволокном володіють високою пластичністю, легко переносять усадку, вібрації, вплив температур та інше.

Стрічковий фундамент для будинку

24-07-2015

Фундамент - це основа будинку. Важливо подбати про його правильний вибір. Поговоримо про стрічковий фундамент і його види. З'ясуємо недоліки і переваги стрічкового фундаменту.

Захист будівельних конструкцій від води. Гідроізоляція фундаментів, басейнів

04-06-2015

Правильна гідроізоляція для фундаменту, басейну, підвалу, стін. Типи гідроізоляції - вибираємо потрібний вид захисту конструкцій від води.

Шпаклювання стін — правильний вибір інструментів

18-05-2015

Технології будівельно-оздоблювальних робіт - простота та легкість вирівнювання стінових поверхонь. Під фарбування або під шпалери?

Укладка плитки в басейн — алгоритми та етапи виконання робіт

18-05-2015

Басейни в будівельному переліку по праву вважаються об'єктами високої складності, до будівництва та оздоблення яких висуваються жорсткі вимоги. Розрізняють два види гідроізоляції басейнів.

Як зміцнити фундамент будинку, гідроізоляція фундаменту

08-05-2015

Чому при будівництві будинку багато уваги приділяють фундаменту? Все дуже просто. Як відомо, надійний фундамент — запорука довгих років існування будинку. Та на жаль, ця частина будівлі часто руйнується швидше, ніж сама будівля.

Ціни на проектування та будівництво будинків у Харкові

11-09-2014

Будівництво котеджів зараз знаходиться на піку популярності. Практично кожна людина, що має грошові кошти, прагне стати власником власного окремого житла.

Облицювання цоколя — окраса вашого фасаду

30-04-2014

Цоколь є нижньою частиною фасаду. Його функції полягають у захисті стін від забруднень і механічних пошкоджень.

Шпатлювання поверхні

25-02-2013

Шпатлівка — це спеціальна основа для виправлення різних видів дефектів поверхні. Розрізняють вирівнювальні (першого шару), фінішні (другого шару) та універсальні шпатлівки.