Интернет-магазин «Сучасний дім»

Сучасні матеріали для будівництва та ремонту

Ціни на проектування та будівництво будинків у Харкові

Переваги будівництва котеджів

Будівництво котеджів зараз знаходиться на піку популярності. Практично кожна людина, яка має кошти, прагне стати власником окремого житла. Жителі міст від загазованостійвеликої кількості транспорту все частіше намагаються переїхати в приміську зону.

Незручність проживання у багатоповерховому будинку мучить багатьох власників квартир. Котедж або й звичайний приватний будинок, безсумнівно, має великі переваги, порівняно з квартирою в міських кварталах. Тому вартість проектування і ціни на будівельні роботи є цілком демократичними.

Особливості проектування та будівництва будинку

Будівництво та проектування будинків починається з оцінки кліматичного і геофізичного стану місця передбачуваного будівництва. На основі отриманих результатів фахівці в галузі проектування та будівництва підкажуть майбутньому домовласникові не лише місце для вдалого розташування котеджу і допоміжних будівель, але й запропонують, як найбільш раціонально розташувати кімнати у будівлі.

Залежно від рельєфу ділянки буде запропонований і метод зведення фундаменту. Як правило, при будівництві котеджів застосовуються стрічкові фундаменти двох типів. Робити монолітний фундамент або збірний, з окремих залізобетонних конструкцій, — вирішувати доведеться замовнику, зважаючи на його фінансові можливості.

Матеріали для будівництва стін

Зведення стін є наступним етапом будівництва котеджів. Популярні матеріали для виконання цих робіт — цегла або дерев'яний брус. Для зменшення витрат цегли можуть бути використані вироби з пінобетону. Зведення дерев'яного котеджу займає більше часу,оскількидля будівлі потрібна осадка. Перекриття в таких будовах виконуються також із дерева.

Основна частина даху при зведенні котеджу виконується з дерев'яних елементів. Після утеплення простір даху перекривається профільованою сталлю з полімерним покриттям. Проводка комунікацій різного призначення і внутрішня обробка приміщень є заключним етапом будівництва приватного житлового будинку.