Интернет-магазин «Сучасний дім»

Сучасні матеріали для будівництва та ремонту

Суміші для термоізоляції - говоримо про якість, маємо на увазі Мегабуд

Термоізоляційна розчинна суміш — легко готувати і комфортно працювати

Здешевити систему утеплення як зовнішніх, так і внутрішніх стін методом заміни теплоізоляційних клейових сумішей на звичайний клей для плитки — означає відразу ж «провалити» якість теплоізолювального шару, отримати буквально після першого року слугування розтріскування, деформаційні зміни покриття і, як наслідок, появу містків холоду.

Причини прості — якісні суміші для термоізоляції, крім адгезійних якостей (зчеплення з базовим шаром і нанесеною обробкою), за рахунок армування мікроволокном володіють високою пластичністю, легко переносять усадку, вібрації, вплив температур та інше. Підсумок багаторічна експлуатація без найменших змін, непорушність теплоізолювального шару і високий показник збереження тепла в приміщенні.

Смеси для теплоизоляции

Також потрібно зазначити, що перепад зовнішніх і внутрішніх температур завжди провокує випадання конденсату, вологостійкі суміші для термоізоляції фактично «зрушують» точку роси на зовнішню стіну та є стійкими до виникнення цвілі та грибків. На таких складах економити фахівці не рекомендують категорично, так само важливо дотримуватися всіх технологічних етапів — правильно підготувати суміш, підготувати основу і наносити суміш на стіну і на плити згідно з прийнятими стандартами.

Теплоізоляція — економія витрат на комунальні платежі? Безумовно!

Клейові теплоізоляційні суміші можна наносити практично на будь-яку поверхню — бетон, цеглу, цементно-вапняні стіни. З чого починати і як проводити роботи:

  • Попередня підготовка стіни — очищення старих покриттів зі слабкою міцністю, видалення забруднень, за необхідності (сильні перепади) вирівнювання стін за допомогою фасадної штукатурки;
  • Обробка ґрунтовкою, в умовах кліматичної високої вологості бажана ґрунтовка з антибактерицидними компонентами;
  • Робота з мінеральними плитами — суміш (розведена водою згідно з інструкцією на упаковці) наноситься за допомогою зубчатого шпателя, покриваємо всю поверхню, оскільки мінеральні плити мають значну вагу;
  • Робота з пінополістиролом — наноситься суміш смугою по периметру плити (від краю відступ близько 2 см), додатково нанести «ляпи» по поверхні плити від 6 до 8 штук, між плитами щілина не більше 2 мм.

Теплоизоляционный смеси

Перевага теплоізоляційних сумішей — окрім клею, це ще й додатковий  тепло-, звуко- і вологоізолювальний шар. Цю суміш можна також використовувати для кріплення армованою фасадною сіткою, взаємозамінність дозволяє навіть при виникаючих складнощах у розрахунку витрати суміші при роботі з фасадами складних геометричних форм не витрачати зайві кошти на купівлю інших сумішей.

Докладніше про продукцію ТМ «Мастер»

Мастер «Термо»

Мастер «Термо. Зимова формула»

Мастер «Тепла підлога»