Интернет-магазин «Сучасний дім»

Сучасні матеріали для будівництва та ремонту



Новини

У продажу з'явився Мастер «Керамік жаростійкий»

10-11-2013

ТМ Мастер Керамик Жаростойкий

Раді повідомити нашим клієнтам, що компанія «Мегабуд» почала виробляти надавати клейку суміш Мастер «Керамік жаростійкий»! Її можна придбати за доступною ціною і вона завжди є в наявності на складі.

Під час ремонту часто виникають задачі, вирішення яких звичайним способом не вдається, тут потрібні винятково спеціалізовані засоби. Так і у випадку оздоблення поверхонь, які піддаються безпосередній дії високих температур доцільно використовувати тільки певний тип клейкої суміші. Для вирішення задачі облицювання плиткою печі, коминку чи димаря чудово підійде еластична клейка суміш Мастер «Керамік жаростійкий». Вона поєднує в собі чудові термостійкі властивості зі стійкістю до сповзання. Окрім того, цей продукт чудово підходить для вирішення задач укладання плитки на «теплу підлогу», що на сьогодні користується неабияким попитом. Під час її використання у відповідності до встановлених норм, досягається надійний та довговічний результат на весь термін експлуатації. 

Ґрунтівка Мастер «Ґрунт для внутрішніх робіт»

10-10-2013

грунтовка мастер грунт

Нашим підприємством виготовлена нова акрилова просочувальна ґрунтівка, призначена для внутрішніх робіт.  

Будівельний або ремонтний процес навряд можна собі уявити без ґрунтівки. Це матеріал, яким оброблюється більшість поверхонь: підлога, стіни, стеля. Його використовують перед фарбуванням, шпатлевкой, штукатуркой та іншим. Мастер «Ґрунт для внутрішніх робіт» ідеально підійде для цих цілей. Він спеціально призначений для просочування і укріплення пористих або не надто міцних основ. Придбати грунтовку Мастер моливо за доступною ціною в об'ємах 5л та 10л.

Новинки будівельного сезону 2013

10-09-2013

мастер еко блок, мастер стяжка

З наближенням весняно-літньої пори, а значить і будівельного сезону, актуальними стають нові пропозиції нашої компанії: розчинна суміш для обладнання стяжки підлоги Мастер «Стяжка», а також суміш для кладки зовнішніх та внутрішніх стін з піно- та газобетонних блоків «Эко Блок».

Суміш Мастер «Стяжка» призначення для облаштування стяжки підлоги по жорстких основах товщиною шару від 15 до 80 мм. Цб суміш можна укладати на гідро-, тепло- та звукоізоляційні матеріали. Окрім того, суміш використовується для вирівнювання та ремонту наявних бетонних та цементно-піщаних стяжок.

Суміш для кладки «Еко блок» використовується для будівництва внутрішніх та зовнішніх стін з піно- та газобетонних блоків. Завдяки високій адгезії до основи розчин для кладки «Еко блок» наносять за допомогою зубчастого шпателя, як при укладанні плитки. При цьому забезпечується монолітність і висока міцність конструкцій, які будуються. Можливе використання для шпатлювання поверхонь пористих блоків всередині приміщень.

Акція! Якість на відмінно з «+»!

02-11-2012

Купуючи акційний мішок клейкої суміші «Керамік Екстра» ТМ «Мастер», отримайте гарантований подарунок* — відрізний круг, що знаходиться всередині кожного акційного мішку!

*Під подарунком мається на увазі продаж за 1 коп. Акція діє з 15.11.2012 р. по 31.12.2012 р. чи до закінчення акційного товару. Зовнішній вигляд зображеного в рекламних матеріалах подарунку може відрізнятися від реального.

Готуймося до зими!

12-09-2012

Нова пропозиція від будівельних магазинів «Сучасний дім».

Придбайте комплект матеріалів для зовнішнього утеплення Вашої домівки та отримайте знижку у розмірі 10%.

До комплекту входять: ТМ Мастер «Грунт», ТМ Мастер «Термо», пенопласт, дюбель, склосітка, ТМ Мастер «Грунт Контакт», ТМ Мастер «Короїд», краска ТМ Мастер «Фасад».

Поспішайте, акція діє лише до 1 листопада 2012 р.

Більш детальну інформацію стосовно акції Ви можете дізнатись залефонувавши за телефонами та завітавши за адресами:
(0412) 42-05-91 - магазин м. Житомир, вул. Щорса, 54
(0412) 41-34-39 - магазин м. Житомир, вул. Ватутіна, 81а

Новинки від ТМ «Мастер»

10-06-2012

Асортимент продукції ТМ «Мастер» постійно збільшується. Технологи розроблюють нові необхідні в будівництві суміші, розчини та інші матеріали. Останніми новинками нашого виробництва стали «Рідке скло», «Термо Мінерал», «Декор», «Термо Полістирол», «Біозахист Д».

Готовий розчин Мастер «Рідке скло» використовується для укріплення та гідроізоляції, а також у якості засобу для чистки посуду, ванн, плитки та фаянсу.

Розчинна суміш Мастер «Термо Мінерал», маючи підвищену стійкість до атмосферних впливів, чудово підходить для кріплення і захисту мінераловатних плит під час утеплення фасадів будинків. А для кріплення полістирольних плит рекомендуємо використовувати розчинну суміш Мастер «Термо Полістирол».

Суміш Мастер «Декор» - новинка, яка призначена для декоративного тонкошарового оздоблення поверхні типу «баранчик» всередині та ззовні будівлі. Незамінним помічником у боротьбі з грибком та пліснявою на дерев'яних поверхнях стане Мастер «Ґрунт — Біозахист Д».

З 8 березня, дорогі жінки!

04-03-2012

Усіх слів мало, щоб виразити захват, вдячність, прихильність та визнання, на які заслуговує жінка.

Ми дякуємо вам за розуміння та ніжність.

Схиляємось перед вашими терпінням та невтомністю.

Цінуємо за розуміння та підтримку.

Захоплюємось вашою красою.

Весь чоловічий колектив ТМ «Мастер» щиро вітає вас, дорогі жінки, зі святом 8 березня! Нехай кожен день вашого життя буде наповнений барвистими фарбами, щирими посмішками та приємними сюрпризами!

​З Новим Роком!

23-12-2011

Бажаємо побільше яскравих фарб в житті, надійного покриття та піддатливих матеріалів. Щиро віримо, що 2012 стане роком Ваших нових фундаментальних ідей та звершень.

Новорічні подарунки від ТМ «Мастер»

10-12-2011

Для переможців розіграшу від ТМ «Мастер» новорічна пора подарунків та приємних сюрпризів почалась ще 24 грудня.

З 5 по 24 грудня усі, хто бажав, купували продукцію ТМ «Мастер» та заповнювали анкети учасників. Усі вони зібрались в останній день акції о 14:00 в будівельному супермаркеті «Олді».

Пилосмок, мікрохвильова піч, блендер, шість термокружок та шість флешок знайшли своїх власників. Ми щиро віримо, що ці подарунки принесуть їх володарям багато радості, щастя та позитивних емоцій в Новому році. Адже саме такий результат нашої діяльності надихає до подальшого розвитку та самовдосконалення.

​Новорічний розіграш подарунків від ТМ «Мастер»

06-12-2011

Кожен, хто придбає будь-яку продукцію ТМ «Мастер» в будівельному супермаркеті «Олді» в період з 5 по 24 грудня, має шанс виграти блендер, пилосмок або мікрохвильову піч.

Умови участі в розіграші:

  1. Купити продукцію ТМ «Мастер» з 5 по 24 грудня.
  2. Заповнити анкету у представника ТМ «Мастер» в післякасовій зоні магазину «Олді».
  3. Відправити заповнену анкету в спеціальний ящик «Мастер».
  4. 24 грудня о 14:00 бути присутні в будівельному супермаркеті «Олді» під час розіграшу подарунків.